Rólunk

Terasz, természet, különleges minőségű ételek.

A Gesztenyés kertbe nyúló teraszával a Hegyvidék egyik legizgalmasabb vendéglátóhelye a Larus Étterem.

A MOM Kulturális Központ, a Biopiac és a Kongresszusi Központ forgalmas háromszögében elhelyezkedve, a Hegyvidéki társasági élet egyik kedvelt helyszíne. Az étterem terasza mellett található szőlőskert, 111 tő Muscat Ottonel szőlővel különleges hangulatot teremt a Sas-hegy lábánál.

Éttermünk étlapján különleges minőségű grillételek, könnyű saláták, vegetáriánus fogások, halak és húsok találhatók, a tudatos és egészséges étkezési elvek szerint elkészítve, követve a természet időbeosztását.

Csapatunk

Az új ízekért, változatos ételekért séfünk, Déryné Lyáskó Zsuzsanna felel.

Zsuzsi tavaly csatlakozott a csapathoz, új lendülettel és rengeteg szuper ötlettel járulva hozzá mindennapokhoz.

Ebédmenü munkaidőben és hétvégi menü a családoknak

Hétköznap háromfogásos ebédmenü várja a vendégeket, 12:00 és 15:00 között, melyben mindig található vegetáriánus opció is.

Hétvégén a családoknak kedveskedünk, sokak által kedvelt családi menüvel találkozhattok.

Folyamatosan frissülő séf ajánlatunkkal pedig szezonális alapanyagokat használva, kínálatunkat bővítjük.

Családi és baráti ünnepek, összejövetelek

Ideális helyszín kisebb és nagyobb létszámú ünnepi étkezésekhez, külön menüajánlattal, italcsomaggal, ünnepi kiegészítőkkel. Születésnapok, évfordulók, esküvői étkezések, igény szerint teljes körű szervezéssel.

Fenntartható vendéglátóhely

A Larus különös figyelmet fordít a környezetvédelem szem előtt tartására. Az étteremnek fontos szempont a fenntartható működés, a Gesztenyés kert közelsége is a természettel való harmóniára hívja fel a figyelmet nap, mint nap.

Kutyabarát étterem

Az étterem szívesen látja a kedvencekkel érkező vendégeket is. A tágas belső tér és a nagy terasz kényelmes teret biztosít a kutyáknak, ahol minden fontos kiegészítő megtalálható, amire szükségük lehet.

Nézz körbe a Larus teraszán

Nézd meg drónvideónkat

Scroll to top