Ételek

Heti üzleti és hétvégi családi menü

Folyamatosan frissülő séf ajánlatunk mellett hetente változó üzleti menüt és hétvégi családi menüt kínálunk.

Előétel

Whiskey-s kacsamáj brüleé, vadkörte lekvár

3 250.-

Marinált lazacfilé, kecskesajt, szeder (gf)

3 250.-

Hideg sonka- sajt válogatás, mártogatós

2 250.-

Leves

Vadgomba krémleves, sült csicsóka (gf, lf, v)

2 150.-

Kakasleves (gf)

2 550.-

Főétel

Kapros ordás csusza, parajkrém (v)

2 450.-

Brokkolis hajdina, fűszeres paradicsommártás (lf, gf, v, vegán)

3 350.-

Branzino filé, pak choi, burgonya, vajmártás (lf, gf)

6 650.-

Ráknyárs, mangós saláta (lf, gf)

5 550.-

Cézár saláta "szendvics", csirke

3 350.-

Paprikás csirke gyoza, tejföl hab (lf)

3 850.-

Kacsamell, lila burgonyás gnocchi, sáfrányos almakrém (lf)

5 650.-

Füsttel pácolt sertés tarja, sültpaprika saláta, zeller gyöngy, burgonya (gf, lf)

4 550.-

Tonkatsu (japán rántott marharostélyos), sült gyökérzöldségek (lf)

6 250.-

Desszert

Gyümölcsös tiramisu, bazsalikom fagylalt

2 150.-

Narancsos csokitorta, vanília fagylat

2 150.-

Passió krémleves, friss gyümölcs (lf, gf, v)

2 150.-

Scroll to top