Hetente változó üzleti menüt kínálunk
12:00- 15:00 között.
Heti business ebédmenü
június 5 – 10.
Előétel vagy leves
Quinoa saláta, pácolt lazac (gf, lf)
Tárkonyos borjúraguleves, burgonyagombóc (gf)
Főétel
Finomfőzelék”, buggyantott tojás (gf, lf)
Tonhal steak, dijoni mustáros ceruzabab saláta (gf, lf)
Vadhússal, gerslivel töltött paprika (lf)
Desszert
Könnyű csokoládékrém, málna
Előétel
Kézműves ízelítő válogatás, kovászos kenyér
2 950.-
Grillezett sajt, rebarbara-eper kompót, borsmustár saláta (gf, v)
3 150.-
Füstölt tokhal, savanyított zöldségek, fürjtojás (gf, lf)
3 750.-
Francia bélszíntatár, csónakburgonya (gf, lf)
4 950.-
Leves
Spárgakrémleves (gf, v)
2 350.-
Paradicsomleves, marinált zöldségek, mozzarella hab (gf)
2 350.-
Falusi tyúkleves, daragaluska (lf)
2 950.-
Főétel
Vegán
Caponata, fenyőmag, bazsalikom, friss kenyér (lf, vegán)
3 650.-
Tészta
Házi szélesmetélt, shitake gomba, tépett vadhús
3 850.-
Fésűkagylóval, tőkehallal töltött ravioli, medvehagyma
4 950.-
Hal
Roston sült makréla filé, vajtök, cukkini (gf)
5 950.-
Harcsapacal pörkölt, ordakrémes dödölle
6 150.-
Grillezett lazacpisztráng filé, spárga, cikória (gf, lf)
6 350.-
Hús
Kakukkfüves csirkemellfilé, „rizibizi”, zöldborsóhab (gf)
4 950.-
Zöldfűszeres, töltött bárány dagadó, lágy polenta, sültpaprika- saláta (gf,lf)
5 850.-
Mangalicaszűz, velősropogós, nyári babfőzelék
6 950.-
Borjú bécsi, mustáros burgonyasaláta
6 950.-
Bélszín Rossini, rozmaringos burgonyapüré, madeira mártás
11 850.-
Desszert
Passióleves, idény gyümölcsök
Mogyoró praliné torta, áfonya sorbet
"Máglyarakás"
2 650.-
2 650.-
2 650.-