Ételek

Hetente változó üzleti menüt kínálunk
12:00- 15:00 között.

Heti business ebédmenü
június 5 – 10.

Előétel vagy leves
Quinoa saláta, pácolt lazac (gf, lf)
Tárkonyos borjúraguleves, burgonyagombóc (gf)

Főétel
Finomfőzelék”, buggyantott tojás (gf, lf)
Tonhal steak, dijoni mustáros ceruzabab saláta (gf, lf)
Vadhússal, gerslivel töltött paprika (lf)

Desszert
Könnyű csokoládékrém, málna

Előétel

Kézműves ízelítő válogatás, kovászos kenyér

2 950.-

Grillezett sajt, rebarbara-eper kompót, borsmustár saláta (gf, v)

3 150.-

Füstölt tokhal, savanyított zöldségek, fürjtojás (gf, lf)

3 750.- ​

Francia bélszíntatár, csónakburgonya (gf, lf)

4 950.- ​

Leves

Spárgakrémleves (gf, v)

2 350.-​

Paradicsomleves, marinált zöldségek, mozzarella hab (gf)

2 350.-​

Falusi tyúkleves, daragaluska (lf)

2 950.-​

Főétel

Vegán

Caponata, fenyőmag, bazsalikom, friss kenyér (lf, vegán)

3 650.-

Tészta

Házi szélesmetélt, shitake gomba, tépett vadhús

3 850.-

Fésűkagylóval, tőkehallal töltött ravioli, medvehagyma

4 950.-

Hal

Roston sült makréla filé, vajtök, cukkini (gf)

5 950.-

Harcsapacal pörkölt, ordakrémes dödölle

6 150.-

Grillezett lazacpisztráng filé, spárga, cikória (gf, lf)

6 350.-

Hús

Kakukkfüves csirkemellfilé, „rizibizi”, zöldborsóhab (gf)

4 950.-

Zöldfűszeres, töltött bárány dagadó, lágy polenta, sültpaprika- saláta (gf,lf)

5 850.-

Mangalicaszűz, velősropogós, nyári babfőzelék

6 950.-

Borjú bécsi, mustáros burgonyasaláta

6 950.-

Bélszín Rossini, rozmaringos burgonyapüré, madeira mártás

11 850.-

Desszert

Passióleves, idény gyümölcsök

Mogyoró praliné torta, áfonya sorbet

"Máglyarakás"

2 650.-

2 650.-

2 650.-

Scroll to top