Ételek

Heti üzleti és hétvégi családi menü

Folyamatosan frissülő séf ajánlatunk mellett hetente változó üzleti menüt és hétvégi családi menüt kínálunk.

Előétel

Céklával marinált lazac, füstölt fürjtojás (gf)

3 650.-

Kacsamáj brüleé, vadkörte lekvár, házi kalács

3 250.-

Sonkatál, vaj, házi kovászos kenyér

2 350.-

Meleg előétel

Rántott borjúláb, lágytojás majonéz, kelbimbó saláta

3 250.-

Leves

Libaleves, maceszgombóc, marinált libanyelv (lf)

2 550.-

Sült birsalmás zellerkrémleves, pirított dió, brie sajt (gf)

2 150.-

Főétel

Padlizsános, paradicsomos casarecce, ricotta, bazsalikom (v)

2 650.-

Fekete tőkehalfilé, káposztás nudli, savanyúkáposztás velouté

5 950.-

Grillezett óriás garnéla, saláta (lf, gf) - 10 dkg/db

3 450.-/db

Cézár saláta, csirke (lf)

3 550.-

Kacsamell májával, sütőtök, gesztenye

5 650.-

Mangalica trilógia, sült karfiol, feketegyökér, cékla

6 950.-

Nádudvari bélszín steak, édesburgonya püré, savanyított shimeji gomba (gf)

8 950.-

Tonkatsu (japán rántott mangalica karaj), grillezett zöldségek (lf)

6 650.-

Desszert

“Mars veled” torta, pisztácia fagylalt

2 150.-

Feketeribizlis mille feuille, mandarin sorbet

2 150.-

Narancsos csokitorta, vanília fagylat

2 150.-

Passió "krémleves", friss gyümölcs (lf, gf)

2 150.-

Francia sajtválogatás, som lekvár (v)

2 700.-

Scroll to top