HU / EN

webslide124.jpg

 

 

 

LARUS ÉTTEREM

“nyitottan az ízekre, nyitottan a világra”

 

 

 

 

Terasz, természet, különleges minőségű ételek.


A Gesztenyés kertbe nyúló teraszával a Hegyvidék
egyik legizgalmasabb
vendéglátóhelye a Larus Étterem.

 


A MOM Kulturális központ, a Biopiac és a Kongresszusi Központ forgalmas
háromszögében elhelyezkedve, a Hegyvidéki társasági élet egyik kedvelt helyszíne.

Az étterem terasza mellett található szőlőskert, 111 tő Muscat Ottonel szőlővel
különleges hangulatot teremt a Sas-hegy lábánál.

 

 

Várvizi Péter chef több, mint öt éve vezeti a Larus konyháját. Étlapján különleges
minőségű grillételek, könnyű saláták, vegetáriánus fogások, halak és húsok
találhatók, a tudatos és egészséges étkezési elvek szerint elkészítve, követve a
természet időbeosztását.

 

 

Ebédmenü munkaidőben és hétvégi menü a családoknak

Hétköznap háromfogásos ebédmenü várja a vendégeket, 12:00 és 15:00 között,
melyben mindig található vegetáriánus opció is.

A hétvégi menü mellett külön gyerekmenü, éttermi gyerekprogram, gyerekvigyázó
biztosítja a családok kényelmét.

 

 

Családi és baráti ünnepek, összejövetelek

Ideális helyszín kisebb és nagyobb létszámú ünnepi étkezésekhez, külön
menüajánlattal, italcsomaggal, ünnepi kiegészítőkkel. Születésnapok, évfordulók,
esküvői étkezések, igény szerint teljes körű szervezéssel.

 

 

Fenntartható vendéglátóhely

A Larus különös figyelmet fordít a környezetvédelem szem előtt tartására. Az
étteremnek fontos szempont a fenntartható működés, a Gesztenyés kert közelsége is
a természettel való harmóniára hívja fel a figyelmet nap, mint nap.

 

 

Kutyabarát étterem

Az étterem szívesen látja a kedvencekkel érkező vendégeket is. A tágas belső tér és
a nagy terasz kényelmes teret biztosít a kutyáknak, ahol minden fontos kiegészítő
megtalálható, amire szükségük lehet.

 

 

 

webslide125.jpg

 

 

 

VÁRVIZI PÉTER
chef

 

 

Várvizi Péter a mai magyar csúcsgasztronómia egyik legmeghatározóbb alakja, a
szakmai elit fiatalabb korosztályához tartozik.

 

Ételei letisztult egyszerűséggel képviselik az ízek tudatos párosításait, változatos
technológiák, szezonális alapanyagok, érthető és izgalmas ízharmóniák jellemzik.
Étlapja csak annyira magyar, mint amennyire nemzetközi is.

 

Külföldi, szakmai tapasztalatai közül legfontosabbak a Franciaországban,
Olaszországban és Japánban eltöltött évei, a Michelin csillagos házakban
megszerzett tudás hatása érződik a Larus Étterem konyháján is.

 

A 2014-es Bocuse d'Or Europe selejtezőjén Várvizi Péter coach-ként segítette a
magyar csapatot, mely a sikeres szereplés után a döntőbe is tovább- jutott.

 

Fontosabb külföldi éttermek, szakmai tapasztalat:

 

Michel Bras - Michelin *** / Michel Bras / Laguiole, France

Le Maison de Marc Veyrat - Michelin *** / Veyrier du Lac, France

Auberge de i’Ill - Michelin *** / La Famille Haeberlin / Illhaeusern, France

Orexis / Seji Yamamoto / Tokyo / Japan

Ze Kitchen Galerie - Michelin * / William Ledeuil / Paris, France

La Bitta Nella Pergola - Michelin * / Genova, Italy

École Lenotre / Paris, France

Lycée Professionnel Louis Guilloux / Rennes, France

Lycée Professionnel August Escoffier / Eragny-sur-Oise, France

 

 

Várvizi Péter és a Larus Csapata


 

 

 


webslide24.jpg

 

 

 

Nézz körbe a Larus teraszán:

Körpanoráma

 

 

 

Nézzd meg drónvideónkat:

Larus drónvideó


 

 

webslide25.jpg