HU / EN

Étlap

HETI MENÜ – HÁROM FOGÁS: 4500,- FT
LEVES

Szezámos zöldség krémleves sült paprikával (gf) (v)

Főétel

Pisztáciás quinoa kása, chia maggal, sült fűszeres tojással (lf) (gf) (v)

Lazac ravioli céklás miso-val (lf)

Konfitált fokhagymás sertéstarja padlizsános rizzsel, káposztasalátával (gf)

 

Desszert

Madártej (gf) (v)

 

 

A la carte étlap
Előétel

Erdélyi padlizsánkrém tökmagos ropogóssal (v)

2250.-

Tokaji kacsamáj pástétom házi kaláccsal

3950.-

Nádudvari marhasonka marinált almás céklával (lf) (gf)

2950.-
Leves

Levendulás kacsaleves (lf)

2250.-

Petrezselymes zöldborsó leves kölesgaluskával (lf) (gf) (v)

1950.-

Az igazi csülkös bableves, házi kovászolt kenyérrel

1950.-
Főétel /vegetáriánus/

Vargánya, sárga géva gombaragu, mákos laskatésztával (lf) (v)

3950.-

Sütőtökös árpagyöngy rizottó Parmezán sajttal (lf) (v)

2950.-
Főétel /hal/

Sült Cézár saláta garnélával, házi paradicsomos foccaciával (lf)

5950.-

Grillezett lazacfilé bazsalikomos rizibizivel (lf) (gf)

5950.-

Bőrén sült branzino spenótos batátával (lf) (gf)

5950.-
Főétel /hús/

Parasztsonkában sült jércemell párolt káposztával, fűszeres sült burgonyával (lf) (gf)

3950.-

Barna sörben pácolt csülök zsályás knédlivel (lf)

3950.-

Tonkatsu (japán, rántott marharostélyos) újhagymás burgonyasalátával

6950.-

Vörösboros marhapörkölt erdei gombás tarhonyával (lf)

3950.-

BBQ marhasült hagymás burgonyapürével, sült céklával

3950.-
Gyerekmenü

Rántott jércemell falatok hasábburgonyával (lf)

2950.-

Paradicsomos tészta, sajttal

2950.-
Desszert

Szilvás sajttorta (v)

1950.-

Mogyorótorta Rózsavölgyi csokoládészószban (gf) (v)

1950.-

Túrógombóc fahéjas tejföllel (v)

1650.-

Tápióka puding mangó- ananász lekvárral (lf) (gf) (v) (vegán)

1950.-

 

A feltüntetett árak, egységesen magyar forintban (HUF) értendők és az általános forgalmi adót (áfa) tartalmazzák!