HU / EN

Étlap

 

Ebédmenü hétköznap
Három fogás: 3400,- Ft / fő

Minden hétköznap 12:00-15:00-ig.
Az aktuális heti ebédmenüt tekintse meg Facebook oldalunkon!

 

 

A la carte étlap - Várvizi Péter Chef
Előétel

Füstölt makréla citrusokkal, pirított parázsburgonyával és tormamártással (lf) (gf) (v)

3100.-

Kacsamájterrin, szederrel és fűszeres kaláccsal

3500.-
Leves

Sáfrányos, citromnádas sárgarépakrémleves, pörkölt mandula, fűszernövény tempura (lf) (gf) (v)

2100.-

Marhaerőleves, marhahúsos daragaluskával (lf)

1950.-
Vegetáriánus főétel

Tavaszi rét - zsenge kerti zöldségek, könnyed kaffírlimeos szósz, guacamole krém (gf) (v)

3250.-

Paszternákpüré fehérspárgával, citromos körtével és friss sóskalevelekkel (lf) (gf) (v)

3100.-
Főétel - Hal

Rákkal töltött rántott tintahal, curry-s majonézzel és salátaszívvel (v)

5400.-

Konfitált citromos lazac, bouillabaisse szósszal és üde zöldségekkel (lf) (gf) (v)

5100.-

Roston sült tengeri süllő, főtt és nyers zöldségvariációkkal, sáfrányos spárgahabbal (gf) (v)

4200.-
Főétel - Hús

Nyúlgerinc és comb, fűszeres, balzsamecetes gyökérzöldségekkel (lf) (gf)

4300.-

Roston sült kacsamell, fekete fokhagymás szilvával és cardamomos petrezselyemgyökérrel (gf)

4900.-

Zöldfűszerekkel tekert báránysült, zöldséges biorizzsel töltött, sült kápiapaprikával (lf) (gf)

6300.-

Zsályás vajjal locsolt borjúgerinc, spenótos, parmezános burgonyapürével,erdei gombás szósszal (gf)

6200.-
Desszert

"A feketeribizli, az áfonya és a feketecseresznye..." (v)

1950.-

Pisztáciás őszibarackmousse-torta, vadszamóca-sorbet-val (v)

1950.-

Kávés, tejszínhabos csokoládétorta, csokoládéfagylalttal (v)

1950.-
Sajt

Külföldi és hazai sajtválogatás csipkebogyólekvárral (gf) (v)

 

 

2700.-
Grillétlap
Saláta / Előétel

Zöldalmás, uborkás avokádósaláta, erdei gyümölcsös vinaigrette-el (lf) (gf) (v)

2100.-

Bazsalikomos sárgadinnyesaláta, friss spárgákkal és levendulafagylalttal (gf) (v)

2100.-

Grillezett kecskesajt, mentás gremolataval és sült fügével (gf) (v)

2850.-

Tatárbélszínes "szendvics", rukkolasalátával és parmezánsajttal (lf)

3500.-
Főétel - Hal

Szent Jakab-kagyló citromnádnyárson, sültananász-krémmel, és bazsalikomos korianderrel (lf) (gf) (v)

6200.-

Grillezett vörös sügér, üde tavaszi zöldkörettel és narancsos szósszal (lf) (gf) (v)

5400.-

Óriás laposhal, sáfrányos rákvajjal, mangókrémmel és grapefruitos, avokádós quinoasalátával (gf) (v)

6700.-
Főétel - Hús

Lime-os szójaszószban marinált csirkemell, rukkolás sárgarépával és gyömbéres szósszal (lf) (gf)

3900.-

Malacoldalas (spare ribs) fűszeres mázzal sütve, fekete olívabogyós, paradicsompesztós sült burgonyával (lf) (gf)

4600.-

Bárányburger fekete-fehérben, zöldségchipsszel és avokádósalsával

4300.-

BBQ marhahúsok (300g és 1,5kg között), grillezett zöldségkörettel (lf) (gf)

220 Ft/ 10g.-

 

 

 

A felszolgált ételek és italok után 12% szervízdíjat számítunk fel.

A feltüntetett árak, egységesen magyar forintban (HUF) értendők és az általános forgalmi adót (áfa) tartalmazzák!