HU / EN


 

 

 

LARUS GOURMET SZILVESZTER 2015

 

Különleges gasztronómiai Szilveszter a francia ízek világában.

Garami Funky Staff és Garami Gábor (Class FM műsorvezető) bulijával.

 

Francia ételszigetek a Gallok Budán gasztronómiai programsorozat legjobb ételeivel és a Garami Funky Staff bulija a Hegyvidék egyik leghangulatosabb helyszínén, Budán, a
Larus Étterem és Rendezvényközpontban.


"Fever Night" a Fortuna és a Studio 54 hangulatában.

 

 

 

 

 

Gallok Budán

 

2015-ben minden hónapban, három napon keresztül egy francia régió 
legfontosabb ízeit mutattuk be a Larus Étteremben, Várvizi Péter Chef-el.

A 10 régió feldolgozásával összesen 176 étel született az elmúlt egy évben.

Szilveszterkor a tíz régió legjobb ételeit mutatjuk be ételszigetek formájában.

 

Larus Gourmet Szilveszter

 

Időpont:
2015. december 31. Csütörtök - 19:00

 

Program
Házigazda: Garami Gábor

 

19:00 - vendégérkezés

20:00 - 23:00 Szilveszteri vacsora

21:00 - Garami Funky Staff koncert – I. rész

23:00 - Garami Funky Staff koncert – II. rész

00:00 - Éjfélkor a Garami Funky Staff zenekar köszönti a vendégeket

00:10 - Éjféli büfé vacsora

Zene, tánc, DJ Garami Gábor hajnalig

 

Öltözék - dress code:

Laza - elegáns (smart casual)

 

A Larus Gourmet Szilveszter jegy ára:

2015. december 01. és 30. között: 34.016.- Ft/fő

 

 

 

 

A Szilveszteri jegy tartalma

- Szilveszteri büfévacsora, a Gallok Budán legjobb ételei, 20:00-23:00-ig

- korlátlan italfogyasztás, 19:00 és 02:00 között (üdvözlő ital, sör, borok, üdítők, ásványvíz, kávé)

- éjféli büfé vacsora, 00:00 és 01:00 között

- zenei program: Garami Funky Stuff zenekar koncert, DJ Garami Gábor

 

- a szilveszteri jegyek csak elővételben vásárolhatók

- a jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre

- a helyek foglalása a jegyvásárlás sorrendjében, 10 fős asztalokhoz történik

- ültetéskor vegyes asztaltársaságokat alkotunk

 

 

Jegyvásárlás készpénzzel

Jegyvásárlásra elővételben van lehetőség, a Larus Étterem recepcióján: 1124 Budapest, Csörsz utca 18/B - Hétfő-Szombat: 11:30-23:30, Vasárnap: 11:30-17:00

A jegyet fizetéskor, a helyszínen lehet átvenni. Számla igényét kérjük fizetéskor jelezze, a későbbiekben számlát nem áll módunkban kiállítani.

 

Jegyvásárlás banki átutalással

Bankszámla száma: 10103173-02414900-01003000 (Magyar Konyha Kft. 1117 Budapest, Szerémi út 7/A). A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a foglaló személy nevét! Kérjük az átutalással egyidejűleg küldje el számunkra (horvath.aniko@larusevent.hu) számlázási és posta címét, nevét valamint telefonos elérhetőségét! A számlát a jeggyel együtt postai úton küldjük meg.

 

 

VÁRVIZI PÉTER CHEF SZILVESZTERI MENÜJE,

A GALLOK BUDÁN FRANCIA GASZTRONÓMIAI PROGRAMSOROZAT
LEGJOBB ÉTELEI

 

 

"Les Cotes - A tengerpartok környékén"


Bretagne

1. Paté Breton - sertéshúsos pástétom, házi kenyérrel és ecetes uborkával

2. Cotriade de Breton - egy tányér tenger

3. Mustáros csirkemell, sült almával és zöldségekkel

 

Aquitaine - Bordeaux

4. Szardínia, mint egy konzerv - ecetes olajban

5. Omlós stefánia, vajmártással és almaboros préselt zellerrel

6. Fahéjas, vaníliás flan torta, mangókompóttal

 

Provence - Marseille

7. Ropogós padlizsán, paradicsommal és rántott tengeri süllővel

8. Hét órás bárányragú, óriás pirított petrezselymes galuskával

9. Ropogós mentás kecskesajt, akácmézzel

 

 

Dans la montaigne - Hegyvidékes tájakon

 

Midi-Pyrenés

10. Pisztrángtekercs, lazackaviárral és olívakrémmel

11. Cassoulet toulousais - hagymás babos egytálétel, konfitált kacsacombbal és toulouse-i kolbásszal

12. Tarte tatin, rumos-dió fagylalttal

 

Alsace

13. Kacsamájterrine, szőlővel és gesztenyével

14. Lazac, habos süllőkrémmel, sült zellerrel

15. Munster, Conté és Morbier sajtok

 

Auvergne

16. Hagymaleves

17. Konfitált kacsacomb, meggyraguval

18. Áfonyatorta

 

 

Sur les champs - Mezőkön, réteken

 

Pay de la Loire

19. Pot-au-feu - "A húsos fazék"

20. Malackaraj, spenótos rétessel

21. Brillant Savarin és Langres sajtok

 

Bourgogne

22. Sült fogas, petrezselyemkrémmel és snidlinges omlettel

23. Burgundi marharagu

24. Szederkompót, kaffírlime habbal

 

 

Meglepetés régió

 

25. Citrusos ráksaláta, édesköménypürével

26. Sült kacsamáj, passiókaramellel

27. Opera szelet

 

 

Jour de l'an - Újévi étel

29. Choucroute - Elzászi csülkös fazék

 

 

Szilveszteri italok

A szilveszteri jegyben foglalt italok, korlátlan fogyasztással, egész este 19:00 és 02:00 között: üdvözlő ital, sör, borok, üdítők, ásványvíz, kávé.

A további italkínálatunkból (röviditalok, koktélok) vendégeink a helyszínen történő italkupon vásárlása után fogyaszthatnak.

 

 

Parkolás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a személyautóval érkezőknek saját, kétszintes mélygarázsunkban biztosítunk 24 órás, ingyenes parkolási lehetőséget, a szabad helyek függvényében. Ki- és behajtás a Jagelló út felől.

 

 

További információk, jegyvásárlás:

 

Horváth Anikó

+36 20 587 7360

e-mail: horvath.aniko@larusevent.hu

 

+36 1 799 2480

info@larusevent.hu

 

A Larus Gourmet Szilveszter tervezett terem elrendezése itt található.

 

 

Partnerünk