HU / EN

Étlap

 

Ebédmenü hétköznap
Három fogás: 2900,- Ft / fő

Minden hétköznap 12:00-15:00-ig.
Az aktuális heti ebédmenüt tekintse meg Facebook oldalunkon!

 

 

A la carte étlap - Várvizi Péter Chef
Előétel

Zöldsaláta, málnavinaigrettel és bazsalikomfagylalttal

1900.-

Marinált sült rákok, ropogós lap alá rejtve, citrommal és korianderrel

2300.-

Kacsamájas "burger" - kacsamájterrine pirított kalács között, kakukkfüves sárgabarackkal

3200.-

Tatár beefsteak, rukkolával, óriás caprival és parmezán forgácsokkal

3700.-
Leves

Zöldség minestrone, fehér paradicsomlevessel

1600.-

Sültpaprika krémleves, kecskesajtos tortellinivel

1900.-
Kacsaerőleves soba tésztával és borókás, füstölt kacsamellel
2300.-
Napi ajánlatok

az aktuális kínálat a krétatáblán található vagy kérdezzen minket!

 

Napi főzelék, melyet a zöldségeskertből választunk

Friss napi hal - ajánlat a piacról

Napi hús-étel ajánlat a piacról

Főétel

Kacsahússal töltött, káposztás-meggyes gyoza, teriyaki szósszal

3100.-

Sváb galuska (báránynyakkal), lágy zelleres burgonyapürével, pecsenyeszafttal és savanyított zöldségekkel

3100.-

Taleggio sajtos pappardelle, házilag szárított, vörösborban érlelt marhasonkával, friss céklával

3500.-
Bőrén sült süllő, könnyed francia lecsóval
3800.-

Ördöghal, a friss nyári kert édes-savanyú játékával

5300.-

Paprikás csirke (szabadtartású Beregi csirke), kapros túróslepénnyel

3600.-

Fürj melle és combja, gombás knédligombóccal és borsikafüves szósszal

3500.-

Fűszeres nyúlragu (Tetrabbit), könnyed szotírozott zöldségekkel és kurkumás szósszal

3200.-

Csonton sült mangalica karaj, kukoricakrém és kovászolt zöldbab

4300.-

Omlós báránycomb (Keleméri bárány) aszalt gyümölcsök, fekete olívabogyó, couscous

5200.-

Magyar tarka hátszín (Dembrovszky farm), ropogós röszti burgonyával és hagymákkal

5800.-

 

Desszert

Sárga és fekete - a nyár sárga gyümölcsei, mákkrém fagylalttal

1700.-

Fehércsokoládé gömb, vaníliás pisztáciakrémmel, feketeribizlivel és meggy-málna fagylalttal

1700.-
72%-os Rózsavölgyi csokoládé torta, ropogós kakóbabtörettel és katalán fagylalttal
1700.-
Sajt

Külföldi és hazai sajtválogatás, Tarpai szilvalekvárral

 

 

2450.-
Grillételek - nyáron - Várvizi Péter Chef
Saláta

Tépett zöldsaláta mix, cukkinivel, friss málnával, almabalzsamecet vinaigrettel

1800.-

Panzanella saláta, színes koktélparadicsomokból, fekete olívabogyós kenyérrel

1800.-

Mentás-petrezselymes tabbouleh, extra szűz olívaolajjal

1550.-

Citromos korianderes hummusz, zöldsalátával

1450.-
Grillen készült főétel

Grillezett kecskesajt, pirított dióval és sült almával

2200.-

Bébi tintahal, garnélarák és tengeri süllő, passió vinaigrettel

3450.-
Kakukkfüves grillezett bébicsirke
3500.-

Sült, fűszeres malacoldalas / 10, 20, 30 cm-es darabokban

3450.-tól

Rozmaringos báránycsevap, kapros joghurt mártogatós

2500.-

BBQ marha rostélyos (magyar tarka), ropogós, sült hagymákkal / (300g/szelet)

5900.-
Grill köret

Grillezett kerti zöldségek, extra szűz olívaolajon pirítva

650.-

Sült baconos koktélparadicsom, pirított gombákkal és bébispenóttal

650.-

Pirított petrezselymes parázsburgonya, rukolával

 

 

650.-