HU / EN

Étlap

 

Ebéd menü hétköznap
Három fogás: 2900,- Ft / fő

Minden hétköznap 12:00-15:00-ig.
Az aktuális heti ebéd menüt tekintse meg Facebook oldalunkon!

 

 

Grillételek - nyáron - Várvizi Péter Chef
Saláta

Tépett zöldsaláta mix, cukkinivel, friss málnával, almabalzsamecet vinaigrettel

1800.-

Panzanella saláta, színes koktélparadicsomokból, fekete olívabogyós kenyérrel

1800.-

Mentás-petrezselymes tabbouleh, extra szűz olívaolajjal

1550.-

Citromos korianderes hummusz, zöldsalátával

1450.-
Grillen készült főétel

Grillezett kecskesajt, pirított dióval és sült almával

2200.-

Bébi tintahal, garnélarák és tengeri süllő, passió vinaigrettel

3450.-
Kakukkfüves grillezett bébicsirke
3500.-

Sült, fűszeres malacoldalas / 10, 20, 30 cm-es darabokban

3450.-tól

Rozmaringos báránycsevap, kapros joghurt mártogatós

2500.-

BBQ marha rostélyos (magyar tarka), ropogós, sült hagymákkal / (300g/szelet)

5900.-
Grill köret

Grillezett kerti zöldségek, extra szűz olívaolajon pirítva

650.-

Sült baconos koktélparadicsom, pirított gombákkal és bébispenóttal

650.-

Pirított petrezselymes parázsburgonya, rukolával

 

 

650.-
A la carte étlap - Várvizi Péter Chef
Előétel

Uborka, spárga, epersaláta

1900.-

Vörös durbincs ceviche, friss korianderrel

2400.-

Óriáskalmár csáp carpaccio, burgonyapürével és mangóecettel

2300.-

Tatár beefsteak, rukkolával, óriás caprival és parmezán forgácsokkal

3700.-
Leves

Mentás cukorborsó-krémleves, tormás panna cottával

1400.-

Gombaerőleves, marhahússal és daragaluskával

2300.-
Vadgulyás leves, házi csipetkével
2350.-
Napi ajánlatok

az aktuális kínálat a krétatáblán található vagy kérdezzen minket!

 

Napi főzelék, melyet a zöldségeskertből választunk

Friss napi hal - ajánlat a piacról

Napi hús-étel ajánlat a piacról

Főétel

Tagliatelle, tejszínes rákszósszal, sült garnélákkal és bazsalikomos koktélparadicsommal

3100.-

Kacsamájas ravioli, könnyed zsályás vajas mártással és rózsaborssal

3100.-

Négy sajtos rizottó, friss zöldsalátával

2900.-
Vörös durbincs, kaffir lime levelekkel sütve, tavaszi zöldkörettel, könnyed citrusos szósszal
4200.-

Szent Jakab kagyló, pak choi, őszibarack ecetes vinaigrettel

4600.-

Csirkemell roston, medvehagymapesztós zöldségekkel és sült koktélparadicsommal

3200.-

Zsályás nyúlcomb, borsikafüves szósszal és ánizsos roppanós zöldségekkel

3600.-

Pirított mangalicatarja, erdei gombákkal, babpürével és szójás mártással

4500.-

Kakukkfüves vajjal sült báránygerinc, tejszínes-petrezselymes kelkáposztával, articsókával

5500.-

Marhabélszín, sült sárga céklával és sült hagymás burgonyával, vörösboros szósszal

6500.-

 

Desszert

Sajttorta mélytányérban, citromnádas málna és eper krémben, vanília fagylalttal

1500.-

Csokoládékrém (64%) vaníliás ananásszal, ropogós ostyában, fehércsokoládés kókusz fagylalttal

1500.-
Csokoládétorta hétféle csokoládé textúrával (v)
1500.-
Sajt

Sajttál, sültpaprika-málnalekvárral

 

 

2450.-