HU / EN

Étlap

 

Ebédmenü hétköznap
Három fogás: 3400,- Ft / fő

Minden hétköznap 12:00-15:00-ig.
Az aktuális heti ebédmenüt tekintse meg Facebook oldalunkon!

 

 

"Grillétlap" - nyár
Saláta / Előétel

Tépett zöldsaláta mix, brokkolival, áfonyával és pirított fenyőmaggal (lf) (gf) (v)

1950.-

Pirított vidéki rozskenyér, snidlinges ricottával és pirított fügével (v)

1950.-

Grillezett kecskesajt, sárgadinnyével (gf) (v)

2300.-

Sült, óriás garnélarákok, grillezett ananásszal és zöldsalátával (lf) (gf) (v)

3700.-
Főétel - hal

Egészben sült laposhal, citromos capribogyóval és hollandi mártással (gf) (v)

4900.-

Grillezett tengeri süllő, "görög" salátával (lf) (gf) (v)

4600.-

Rostlapon sült tonhal, korianderes mangóval és avokádóval (lf) (gf) (v)

6500.-
Főétel - hús

Egészben sütött fürj, grillezett zsályás kerti zöldségekkel (lf) (gf)

3800.-

Grillezett csirkemell, színes paradicsomok és sült bufalás "pizza"

3500.-

Mangalicaoldalas (spare ribs) fűszeres mázzal sütve, kolbászos, spenótos burgonyával (lf) (gf)

4200.-

BBQ marhahúsok (300g és 1,5kg között), pirított hagymás sült kukoricával (lf) (gf) /Hátszín, Tomahawk, T-bone/

 

 

150 Ft/dkg.-
A la carte étlap - Várvizi Péter Chef
Előétel

Pácolt süllő, ananászos-licsis olívakrémmel, sült mangóval és friss retekkel (lf) (gf) (v)

2550.-

Almás kacsamájterrine, fűszeres kaláccsal

3400.-
Leves

Epres gazpacho, mentás sárgadinnyével (lf) (gf) (v)

1950.-

Citromos bárányraguleves (lf) (gf)

2400.-
Főétel

Spenótos, cukkinikrémmel töltött ravioli szalag, pirított fenyőmaggal (v)

3100.-

Konfitált lazac vénuszkagylóval, lazackaviárral, sóban sült sárga céklával (lf) (gf) (v)

5450.-

Vörös sügér, citromos zellerpürével, kumquattal és konfitált gyömbérrel (lf) (gf) (v)

5200.-

Zsályás, roston sült csirkemell, nyári zöldség "salátával" (lf)

3700.-

Serpenyőben sült kacsamell, erdei gombákkal, sült csicsókával és portóis szósszal (gf)

4100.-

"Bácskai rizses hús" báránygerinccel (lf) (gf)

6500.-

Currys (bio) sertéshúsos ragu, vele főtt burgonyával és rozmaringos pirított zöldségekkel (lf) (gf)

4600.-

Pirított kakukkfüves borjúszűz, sült feketegyökérrel és pirított hagymás nudlival (lf)

5900.-
Desszert

Málnás-áfonyás, vaníliakrémes "pavlova" bazsalikommal és balzsamecettel (v)

1850.-

Sós karamellás körtetorta, fahéjas fehércsokoládéval (gf) (v)

1850.-

Fekete-erdő torta, csokoládéfagylalttal (v)

1850.-
Sajt

Külföldi és hazai sajtválogatáscsipkebogyólekvárral (gf) (v)

 

 

 

A felszolgált ételek és italok után 12% szervízdíjat számítunk fel.

A feltüntetett árak, egységesen magyar forintban (HUF) értendők és az általános forgalmi adót (áfa) tartalmazzák!

 

2700.-