HU / EN

Étlap

 

Ebédmenü hétköznap
Három fogás: 2900,- Ft / fő

Minden hétköznap 12:00-15:00-ig.
Az aktuális heti ebédmenüt tekintse meg Facebook oldalunkon!

 

 

A la carte étlap - Várvizi Péter Chef
Előétel

Őszi cukkini saláta, kapros kecskesajtkrémmel és szójás vinaigrettel (gf) (v)

1950.-

Szarvasbélszín carpaccio, rózsaborssal és extra szűz olívaolajjal

3500.-

"Lágytojás" rákkal, babytintahallal és rántott hagymakarikával (v)

1950.-

Hortobágyi palacsinta

2300.-

Rougié kacsamáj, kardamomos ananásszal és passiókaramellel (lf) (gf)

3600.-
Leves

Sült csicsókakrémleves, pörkölt dióval és szőlővel (lf) (gf) (v)

1900.-

Bajai halászlé, gyufatésztával (lf)

2600.-

Kacsa- és fürjerőleves, daragaluskával és fürj mellével (lf)

2400.-
Napi ajánlatok

az aktuális kínálat a krétatáblán található vagy kérdezzen minket!

 

Napi főzelék, melyet a zöldségeskertből választunk

Friss napi hal - ajánlat a piacról

Napi hús-étel ajánlat a piacról

Főétel

Zöldséges lebbencstészta parajkrémmel és sült gyökérzöldségekkel (lf) (v)

2900.-

Szarvasgombás rizottó, erdei gombákkal és parmezán sajttal (v)

3500.-

Bőrén sült süllő, nikóziai salátával (lf) (gf) (v)

3800.-

Vöröstonhal, pörkölt szezámmagba forgatva, chilis mangóval (lf) (gf) (v)

5900.-

Zsályás vajban konfitált beregi csirkemell, narancsos sárgarépával és sárgacéklával (gf)

3600.-

Serpenyős kacsamell, "káposztás pirított tésztával" és csipkebalzsamecetes szósszal (lf)

3900.-

Egészben sült báránycsülök, fokhagyma- és sütőtökkrémmel, rozmaringos pecsenyés szósszal (gf)

4450.-

Mangalicatarja, fűszervajas, sajtos pirított burgonyával és konfitált hagymás szósszal (gf)

4350.-

Pirított borjúpofa, rántott borjúbrízzel, mustáros zellerpürével és birsalmával

3850.-

Magyar tarka hátszín (Dembrovszky farm), ropogós röszti burgonyával és hagymákkal

5900.-
Desszert

Málna - szeder "kompót", tejfölfagylalttal és kaffírlimeleveles habbal (v)

1700.-

Mogyoró, gesztenye, körte és a 72%-os Canoabo csokoládé (v)

1700.-

Mákos guba, sárgabarackszósszal, birsalma sorbet-val (v)

1700.-
Sajt

Külföldi és hazai sajtválogatás, csipke- és üstben főtt szilvalekvárral (gf) (v)

 

 

2650.-